Căutare rapidă

Fericirea vine din interior!

Program personalizat de coaching pentru mame

CĂLĂTORIA SPRE O VIAȚĂ ÎMPLINITĂ

Cum să îți găsești linistea și echilibrul Zi de zi

Cum ar fi să ai o viață împlinită și liniștită , zi de zi, să ai un impact puternic în viața copilului tău, să știi cum să le vorbești celor din familia ta ca ei să te asculte, să ai încredere în tine și să nu te mai simți vinovată pentru orice fleac, să ai timp pentru tine, să ai echilibru în viața ta?

Eu vreau să îți spun că ar fi minunat, ți-ai recăpăta puterea personală.

Cel mai important lucru pentru copilul tău este ca tu să te dezvolți și să evoluezi.

Poți învăța aceste lucruri în această călătorie de cinci săptămâni.


Știu ce înseamnă să nu găsești 10 minute pentru tine, să nu dormi nopții în cazul în care ai un copil mic, să te ocupi mereu de nevoile celorlalți și tu să te pui pe ultimul loc.


Sunt și eu, ca și tine, o mamă cu multe încercări zilnice, cu multe dorințe și aspirații, cu multe provocări zilnice.

Acum ​cinci ani și jumătate, când am devenit mamă, viața mea s-a schimbat radical.


Înainte de acest moment nu credeam că viața mea depinde de mine. Aveam impresia că factorii externi (familie, prieteni, scoală, job) îmi definesc călătoria prin viață.

Astăzi, știu că EU pot să îmi aleg traseul, că EU sunt responsabilă de viața mea și de MINE depinde cum aleg să trăiesc, și ce viață am. Astăzi știu că EU sunt responsabilă și de educația copilului meu.


Trăiesc o viață armonioasă, mi-am găsit echilibrul meu interior, am o familie frumoasă, un copil minunat, îmi place ceea ce fac.


După 10 ani de muncă în domeniul bancar mi-am schimbat complet profesia, am devenit autor , coach, sunt mamă, soție, și mă simt complet împlinită


CE OBȚII DACA URMEZI ACEST PROGRAM?

 • O viață împlinită și liniștită, armonioasă și echilibrată
 • Relații armonioase atât cu copilul tău cât și cu cei din jur (soț, familie, prieteni, șef)
 • Încredere în tine
 • Check Badge
  Înveți să ai grijă de tine
 • Check Badge
  Fericire

CE VEI ÎNVĂȚA CONCRET ÎN ACEST PROGRAM?

Săptămâna 1- Cine sunt eu?

Săptămana 2- “Fii egoist”- Ai grijă de tine

Săptămâna 3 - Cum să ai relații armonioase

Săptămana 4- Trucuri pentru armonie

Săptămana 5 - Cum să faci schimbarea în viața ta

CUM SE VA DESFĂȘURA PROGRAMUL?

 •  Programul durează 5 săptămâni
 • Zilnic primești un mesaj de la mine în căsuța ta de email
 • Chevron Circle Right
  Suport online din partea mea  în orice moment pe durata programului
 • Săptămânal o sesiune de coaching 1 la 1 cu mine, personalizată pe nevoile tale (sesiunea are loc online pe skype sau messenger)

CINE SUNT EU?

Fiecare are în viață un moment definitoriu, eu am avut acest moment după ce am devenit mamă, valorile și principiile mele de viață s-au schimbat destul de mult.

 

Consider că starea de bine din sufletul nostru este foarte importantă și la fel de important este sa fim autentici chiar dacă acest lucru presupune revelarea imperfecțiunii noastre.

 

Sunt fondatoarea website-ului armoniesiechilibru.com, mamă, coach, autor și sunt pasionată de tot ce înseamnă dezvoltare personală, educație, psihologie, armonie, echilibru. 


Sunt coach pentru mame echilibrate!


Nu mi-a fost ușor să aleg această nișă, m-am gândit mult, și am realizat că nu putem să-i înțelegem mai mult pe alții decât ne înțelegem pe noi înșine.


Este nevoie să experimentezi în viața ta ce vrei să îi înveți pe alții. Și aici am lucrat cel mai mult cu mine.

După ce am devenit mamă, am realizat foarte multe lucruri, mi-am găsit vocația, am făcut schimbări majore în viața mea, până când am ajuns să mă accept și să îmi găsesc echilibrul interior.

Aici a început dezvoltarea mea personală și spirituală!


Așa am devenit autor, am scris o carte pe care i-am dedicat-o ficei mele!

Nu sunt o mamă perfectă dar mă perfecționez mereu, sunt o mamă fericită și mulțumită.

 

Prin exemplul meu de viață, vreau să demonstrez că poți să îți schimbi viața, poți să ai un trai echilibrat să trăiești frumos dacă alegi să te educi, să te dezvolți, să ai încredere în tine și să îți urmezi visurile.


CE SPUN CEI CU CARE AM LUCRAT?

Angela, nume predestinat este luminița de la capătul tunelului, o prietena pe care ai vrea să o ai tot timpul în preajma. Angela, prin firea ei blândă si calmă m-a ajutat să găsesc răspunsuri la întrebările mele ( unele dintre ele existențiale). Este un om care tratează cu foarte mare seriozitate ședințele de coaching, este foarte pregatită și știe ce metode sa folosească pentru a ajuta oamenii să capete claritate în problemele lor. Multumesc !

Mihaela B.

Profesor

O recomand cu încredere pe Angela Iordache, este o persoană deosebită în care poți să-ți pui toată încrederea ca o sa dea tot ce poate pentru a-și duce la îndeplinire scopul. Este un adevarat lider deoarece în acțiunile și sfaturile ei găsești suport real, informații prețioase, si povesti minunate, puse în practică chiar de ea și prin faptul că a reușit tot timpul să ne surprindă cu multitudinea de exemple si idei pe care ni le-a dat. Felicitari, Angela Iordache pentru ce ai reușit să realizezi, mii de multumiri pentru timpul acordat!

Ioana T.

Ofițer relații Clienți

Angela ești o tipă super pozitivă și caldă. M-am conectat cu tine și m-am simțit tare bine. Rar mi se întâmplă să relaționez atât de bine cu o persoană la prima întâlnire. Continuă să faci cee ace faci că o faci bine!

Anca P.

Farmacist

Angela, este omul care m-a învățat ca totul se poate atunci când vrei , orice schimbare în viața ta și lupta cu tine însuți este dovada că vei ajunge să devii ceea ce vrei și să trăiești cum iți place. Să ai o viață echilibrată și să oferi tot ce știi celor din jur, este dovada că ești o ființa excepțională, ești un om extraordinar și schimbarea iți priește, succes pe mai departe! 😘😘😘

Mihaela C.

Administrator

Într-un fel, acest program a fost pentru mine un apel la trezire. În tot programul inițiat de Angela, m-am simțit între prietene și am găsit aici un cadru care m-a ajutat să descopăr raspunsuri și să dezvolt o strategie care a dat rezultate tot mai bune pe parcurs. Ea nu oferă o singura rețeta ci o multitudine de idei practice și pline de înțelepciune, din care poți alege ceea ce ți se potrivește. Cât timp am lucrat cu Angela Iordache, atmosfera a fost prietenoasă, relaxată, politicoasă și profesionistă, ea reușind sa ma calauzească și să-mi dea încredere ca sunt pe drumul cel bun. Multumesc din inima pentru tot! 

Liana

Economist


Acest program a fost si este pentru mine in primul rand, o sansa extraordinara de a invata foarte multe lucruri despre mine si despre relatia cu copilasul meu, dar si o sansa de a constientiza ca totul depinde doar de noi, viata noastra depinde doar de noi....schimba-te si vei schimba totul... Ma bucur enorm ca am avut acest prilej de a lucra cu Angela !

Dana

Economist


Dear Angela, thank you for the first coaching week. I have received many information on my mindset and had the chance to see a new perspective. What I really like is the exercise. With the exercises, you have to think deep about yourself and start to work on yourself.  In the private coaching session you can discuss all your issues. You are very empathic and have a wide knowledge. I am looking forward to the next weeks.

Ludmina


ÎNSCRIERE ÎN PROGRAM

PACHET GOLD (NOU!) - 170 EUR
REDUCERE ​40% - ​99 EUR (470ron)

 • Programul durează 5 săptămâni
 • Zilnic primești un mesaj de la mine în căsuța ta de email
 • Suport online din partea mea  în orice moment pe durata programului
 • 3 sesiuni  de coaching 1 la 1 cu mine, personalizate pe nevoile tale (sesiunea are loc online pe skype sau messenger)

BONUSURI PRIMITE

​​Audiobook - "Întoarce-te mereu la tine"

PACHET VIP - 260 EUR
REDUCERE 45% - ​149 EUR (750ron)

 • Programul durează 5 săptămâni
 • Zilnic primești un mesaj de la mine în căsuța ta de email
 • Suport online din partea mea  în orice moment pe durata programului
 • 5 sesiuni  de coaching 1 la 1 cu mine , personalizate pe nevoile tale (sesiunea are loc online pe skype sau messenger)

BONUSURI PRIMITE

​​​Audiobook - "Întoarce-te mereu la tine" +

​Ebook - "Învață cum să devii o mamă organizată, disciplinată și calmă"

GARANȚIE 100%

Dacă în primele 7 de zile nu ești mulțumită din orice motiv, spune-ne și îți returnăm toți banii. Fără întrebări suplimentare. În plus, rămâi cu informațiile și materialele din curs.

LOCURILE SUNT LIMITATE, ÎNSCRIE-TE ACUM


​ALEGE PACHETUL DORIT

​PACHETUL GOLD

​BONUSURI PRIMITE

​​​Audiobook - "Întoarce-te mereu la tine"

​€99

​pachetul vip

​BONUSURI PRIMITE

​​​​Audiobook - "Întoarce-te mereu la tine"
​Ebook - "Învață cum să devii o mamă organizată, disciplinată și calmă"

​€149

„Nu aștepta, acționează! Dacă aștepți niciodată nu va fi timpul potrivit.” (Napoleon Hill)