Căutare rapidă

Fericirea vine din interior!

Curcubeul Vieții Armonioase

Secretele Unui Trai Echilibrat

Cartea “Curcubeul Vieții Armonioase. Secretele Unui Trai Echilibrat” conține “Secrete” care te ghidează să trăiești o viață armonioasă și echilibrată.

Recomandările, exercițiile, întrebările din carte te ajută să te cunoști mai bine, să trăiești o viață împlinită și armonioasă.

Vei descoperi:

-cum să ai o viață armonioasă și echilibrată (corp, minte, suflet)
-cum să ai liniște sufletească și să fi împăcat cu tine;
-cum să ai relații armonioase
-cum să ai sănătate
-cum să obții fericirea în viața ta
-cum să devii conștient și să fi stăpânul propriei vieți.

*vei primi GRATUIT materialul audio
„Cum să îți găsești liniștea sufletească”

Această carte este pentru tine dacă simți că viața ta este zbuciumată în acest moment și nu îți mai găsești echilibrul interior, dacă vrei să fii împăcat cu tine și cu viața ta, dacă vrei să fii fericit, dacă îți dorești o viață armonioasă și echilibrată, dacă vrei să te dezvolți și să evoluezi, dacă vrei să vezi viața dintr-o altă perspectivă și să găsești lumina din viața ta

*vei primi GRATUIT materialul audio
„Cum să îți găsești liniștea sufletească”

Totul pornește de la noi, de la atitudinea și perspectiva noastră, viața noastră este formată din alegerile noastre.

Această carte te învață să îți schimbi perspectiva, să privești viața din alt unghi, să îți schimbi viața în bine. 

Cartea conține recomandari valoroase, citate, tehnici și exerciții simple, pe care eu le-am aplicat în viața mea, care m-au ajutat să îmi găsesc echilibrul, să trăiesc frumos în armonie cu mine și cu ceilalți.

Armonia este o stare de spirit care se învață, este suma comportamentelor și acțiunilor noastre.

Cartea este rezultatul unor lecturi semnificative și al multor cursuri de dezvoltare personală pe care le-am urmat în ultimii trei ani.

Ce spun cei care au citit deja cartea?

Irina Vasilescu
Autor / Editor / Coach / Antrenor de Fericire

(www.irinavasilescu.ro)
Editorul Cărții „Curcubeul Vieții Armonioase: Secretele unui trai echilibrat”

„Încă din clipa în care am început să citesc primele rânduri, am simțit că aceasta este genul de carte pe care îți dorești să o savurezi și s-o citești nu o dată, ci chiar de mai multe ori.

Este o carte foarte bine structurată, abordează toate aspectele vieții astfel încât fiecare dintre noi să putem avea o sănătate bună atât dpdv fizic, dar mai ales din punct de vedere emoțional și spiritual. Este o carte care te învață cum să fii în armonie și echilibru cu tine și cu cei din jurul tău. Este o carte care te face să conștientizezi că viața merită trăită frumos, atât cu suișuri, cât și cu coborâșuri.
Autoarea se folosește de puterea exemplului, și îmbină perfect experiențele ei de viață cu citate celebre.

Felicitări Angela pentru această minunată carte care ar trebui să se regăsească în biblioteca fiecărei familii!”

Mary Abagiu – Arta de a trăi armonios
(www.artadeatraiarmonios.ro)
NLP Practitioner

„Cartea prietenei mele Angela este o carte pe care oricine ar trebui să o aibă mereu aproape.

Spun acest lucru pentru că are niște sfaturi prețioase care vă vor ajuta să vă formați o idee despre cum ați putea ajunge să trăiți în armonie.

Se citește ușor și cu siguranță va fi o lectură plăcută și foarte utilă. O recomand cu drag pentru că mie mi-a plăcut foarte mult, mai ales că noi mergem pe aceeași idee a armonizării vieții omului.

Tot ce veți avea de făcut pentru a ajunge la armonie este să puneți în practică ce veți găsi în această minunată cărticică!”

Ionela Aonofriesei – SOULS2SOUL
(www.souls2soul.com)

„Cartea “Curcubeul Vieții Armonioase”  subliniază în mod plăcut beneficiile pe care putem să le aducem în viața noastră prin proprile noastre transformări interioare.

Angela ne prezintă povestea ei de viață, cu suișuri și coborâșuri, propriile ei experiențe de viață ajutând-o să înțeleagă importanța acestor transformări personale, în care o mare parte dintre noi se pot regăsi.

Stă în puterea fiecăruia dintre noi să ne oprim din tumultul vieții de zi cu zi și să reflectăm asupra esenței vieții.

Este o carte pe care o recomand tuturor celor care vor să înceapă să se regăsească pe ei însuși.”

Iosif Mihaela
Analist Credite

„Am terminat cartea de citit si a fost un mare AHA. Nu am putut dormi sambata noaptea, pana nu am terminat-o. Te felicit si ma bucur sa te cunosc!”

Mihaela Cazacu

„Am primit ieri cartea … dar am o mare problema: nu m-am putut dezlipi de ea aseara. Am citit jumatate din ea, aseara dupa ora 22:00 si abia astept sa citesc si restul! M-ai cucerit si oarecum ma regasesc in ce ai scris …”

Moldovan Daciana

„Sotul meu rasfoieste acum cartea ta 🙂 si unul din comentariile lui este ” vai ce buna e cartea asta!” Si el vrea sa o citeasca si te felicita. Doar un pic a citit si i-a atras atentia. Mai spune ca i-ai facut un cadou minunat fiicei tale scriind aceasta carte.”

Livia Tîmbuc Toma

„Am citit cu multa placere cartea ta, „Curcubeul Vietii Armonioase” , cu atat mai mult cu cat, cu putine exceptii, m-am regasit in fiecare capitol intr-atat de mult incat, am avut senzatia ca am scris-o eu, descriindu-mi modul de viata de zi cu zi si cum procedez sa am o viata plina de armonie si de buna voie! Cred cu tarie ca, in felul acesta cuvintele, din fiecare carte, ar trebui sa ne strapunga inimile, sa-ti ajunga la suflet tie, in calitatea ta de cititor, sa simti ca esti una si aceeasi persoana cu autorul, lucru pe care tu l-ai reusit din plin! Te felicit din toata inima si iti doresc succes pe mai departe, in tot ceea ce vei intreprinde!

Cu drag si mult respect pentru munca ta,
Dica (Doinita) Balasa”

Cine este Angela Iordache?

Înainte de toate sunt om. Sunt soție și sunt mama unei fetițe minunate.

Sunt fondatoarea website-ului www.armoniesiechilibru.com,  coach, autor și pasionată de tot ce înseamnă dezvoltare personală, educație, psihologie, armonie, echilibru.

Sunt o fire empatică, știu că am o misiune pe acest pământ și vreau să aduc valoare în viața oamenilor.

Prin exemplul meu de viață, vreau să demonstrez că poți să îți schimbi viața, poți să ai un trai echilibrat să trăiești frumos dacă alegi să te educi, să te dezvolți, să ai încredere în tine și să îți urmezi visurile.

Poți să îți (re)scrii povestea!

Depinde doar de tine!

*vei primi GRATUIT materialul audio
„Cum să îți găsești liniștea sufletească”